För ditt företag

OM OSS

Mattadirekt.se startades för att vi tyckte att många mattor i Sverige var onödigt dyra. Många företag köper in varor där flera mellanled ska ha betalt på vägen, vilket leder till höga priser som du som kund får betala i slutändan. Med hjälp av goda kontakter och ett litet antal mellanhänder vill vi erbjuda kvalitetsmattor till marknadens lägsta priser.

Hur kan vi erbjuda så låga priser?

  • Vi försöker köpa intressanta produkter av hög kvalité direkt från fabrik för att undvika merkostnader till olika mellanhänder.
  • Vi väljer noga ut de leverantörer vi samarbetar med som delar våra värderingar.

Affärsidé

Vår affärsidé är enkel ” bra mattor behöver inte vara dyra ” och att tillhandahålla produkter till marknadens absolut bästa priser – utan att göra avkall på kvalitén. Vi kan leverera till alla kunder oavsett var du bor i landet till lägsta pris. Vi ser till att kunderna alltid är nöjda och ger dem en 100-procentig service, aldrig mindre. Vi är till för att hjälpa kunderna och ingenting är för besvärligt för oss. Om kunden är nöjd har vi nått vårt mål.

Service och trygghet

Vi nöjer oss inte med att hålla låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna att de handlar av ett seriöst företag med bra garantivillkor, personlig service, samt snabba och säkra leveranser. Vi erbjuder dessutom öppet köp, samt svar på frågor inom 24 timmar. Mattadirekt.se är ett företag med god och stabil ekonomi och är registrerat för F-skatt. Ratingföretaget Soliditet har utfärdat AAA-rating för Mattadirekt.se vilket är högsta möjliga kreditvärdighet och innebär att våra ekonomiska nyckeltal ligger väsentligt över branschens genomsnitt. Endast drygt 3% av Sveriges företag innehar AAA-rating. För att säkerställa effektiva och snabba leveranser har vi valt att jobba med bland annat DHL.

Alltid när du handlar hos Mattadirekt.se:

  • Alltid Fri frakt & retur
  • Leverans 2-6 dagar på lagervaror
  • Lägsta prisgaranti
  • 365 dagars öppet köp, 14 dagar öppet köp vid bruten emballage.
  • Räntefri delbetalning

Sortiment och kvalitet

Vårt sortiment förnyas kontinuerligt. Våra ledord när vi letar ny produkter är: kvalitet, design och funktionalitet. För att hitta leverantörer med kvalitetsprodukter granskar vi aktivt marknaden samt utför tester på alla produkter innan vi tar in dem i sortimentet.

Företagsinformation

Mattadirekt.se
Org. nr 556529-9442

Postadress:

Mattadirekt.se
Kindgrensgatan 2
55474 Jönköping