Visar alla 8 resultat

Pris

Färg

Material

Storlek

Plastmattor

En klassisk plastmatta är snygg och mycket lättskött. Skulle olyckan vara framme räcker det i regel med att lätt och smidigt att skölja av plastmattan i ljummet vatten för att bli av med fläckar. Plastmattan är en hållbar men samtidigt snygg inredningsdetalj. Detta gör att plastmattan passar perfekt in i köket eller hallen likväl som i badrummet och tvättstugan. Låter det som något du är ute efter kan vi på Mattadirekt.se innerligt rekommendera våra förmånliga plastmattor.

-37%
REA
Rek.pris: 489 kr Ditt pris: 349 kr
-37%
REA
Rek.pris: 489 kr Ditt pris: 349 kr
-37%
REA
Rek.pris: 425 kr Ditt pris: 389 kr
-36%
REA
Rek.pris: 489 kr Ditt pris: 349 kr
-37%
REA
Rek.pris: 425 kr Ditt pris: 389 kr
-26%
REA
Rek.pris: 425 kr Ditt pris: 389 kr
-19%
REA
Rek.pris: 425 kr Ditt pris: 389 kr
-31%
REA
Slut i lager
Rek.pris: 425 kr Ditt pris: 295 kr

Tåliga plastmattor

Plastmattor är mycket attraktiva möblemang tack vara sina tåliga, smutsresistenta och vattenavvisande kvaliteter. Detta i kombination med noga utvalda produkter av våra skickliga inköpare gör våra plastmattor till fantastiska mångsidiga inredningsdetaljer. Utöver detta kan en del plastmattor få omvänt mönster om man vänder på dem.

Då en plastmatta passar suveränt på flera platser i hemmet har vi plastmattor i olika smaker, färger och storlekar. Plastmattan lämpar sig ypperligt att lägga på golvet i köket då det är ett golv som utsätts för både smuts och fukt. Fördelarna med att välja en plastmatta är att den håller länge och är enkel att hålla ren.

Ett annat golv som får stå ut med mycket fukt och smuts är golvet i badrummet. Även här rekommenderar vi starkt att man lägger ut en plastmatta eftersom materialet motstår väta och den är enkelt att tvätta.

Tvätta plastmatta

Vi rekommenderar att du kollar efter specifika tvättråd på just din plastmatta. Om inte, gäller det generellt när man ska tvätta plastmattor att rulla ihop, skaka av dem utomhus och sedan lägga dem i tvättmaskinen på 30 grader. När tvättmaskinen är färdig tar du ut din plastmatta och rullar den åt vardera hålla ett par-tre gånger för att räta ut eventuella veck som har uppstått.Lägg sedan ut den nytvättade plastmattan och låt den ligga en stund innan du hänger den på tork.

Hitta plastmattor i olika färger och mönster som tilltalar just dig, hos oss på Mattadirekt.se