Om oss

Man kan inte bygga ett hus uppifrån och ner, man måste börja från grunden.

Mattadirekt.se startades för att vi tyckte att många mattor i Sverige var onödigt dyra. Många företag köper in varor där flera mellanled ska ha betalt på vägen, vilket leder till höga priser som du som kund får betala i slutändan. Med hjälp av goda kontakter och ett litet antal mellanhänder vill vi erbjuda kvalitetsmattor till marknadens lägsta priser.

En matta som inte passar stjälper inredningen och hela känslan av rum. Mattan är därför den byggsten som resten av hemmet vilar på. Det är därför viktigt för oss att erbjuda ett brett sortiment; allt från stilrena och enfärgade till färgglada till mönstrade mattor.

Mattadirekt.se drivs av engagerade medarbetare och en konstant strävan efter att alltid bli bättre.
Vi har ett tydligt mål på Mattadirekt.se; att ge den bästa kundupplevelsen.

Alltid när du handlar hos Mattadirekt.se

  • Fri frakt & retur
  • Leverans 2-6 dagar på lagervaror
  • Lägsta prisgaranti
  • 365 dagars öppet köp vid obruten emballage. 14 dagars öppet köp vid bruten emballage.
  • Räntefri delbetalning

Fri frakt & fri retur

Vi förstår vikten av vad rätt matta gör för ett rum. Vi är också medvetna om hur svårt det kan vara att köpa rätt matta. Det är inte lätt att veta vad som passar och man blir ofta osäker om man valt rätt storlek eller färg.

Vi gör allt vi kan på mattadirekt.se för underlätta detta för kunden. Dels kan du kika igenom vår storleksguide men det är även en självklarhet för oss att erbjuda fri frakt och fri retur.

Affärsidé

Vår affärsidé är enkel; “bra mattor behöver inte vara dyra” och att tillhandahålla produkter till marknadens absolut bästa priser – utan att göra avkall på kvalitén. Genom att undvika fördyrande mellanhänder, gå direkt till leverantörer och tillverkare, slopa höga marginaler och ha låga påslag kan vi alltid garantera en ärlig prissättning.

Vi kan leverera till alla kunder oavsett var du bor i landet till lägsta pris. Vi ser till att kunderna alltid är nöjda och ger dem en 100-procentig service, aldrig mindre. Vi är till för att hjälpa kunderna och ingenting är för besvärligt för oss. Om kunden är nöjd har vi nått vårt mål.

Service och trygghet

Vi nöjer oss inte med att hålla låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna att de handlar av ett seriöst företag med bra garantivillkor, personlig service, samt snabba och säkra leveranser. Vi erbjuder dessutom öppet köp, samt svar på frågor inom 24 timmar (kan förekomma längre hanteringstid vid särskilda händelser).

Mattadirekt.se är ett företag med god och stabil ekonomi och är registrerat för F-skatt. Ratingföretaget Soliditet har utfärdat AAA-rating för Mattadirekt.se vilket är högsta möjliga kreditvärdighet och innebär att våra ekonomiska nyckeltal ligger väsentligt över branschens genomsnitt. Endast drygt 3% av Sveriges företag innehar AAA-rating.

Sortiment och kvalitet

Vårt sortiment förnyas kontinuerligt. Våra ledord när vi letar ny produkter är: kvalitet och design. För att hitta leverantörer med kvalitetsprodukter granskar vi aktivt marknaden samt utför tester på alla produkter innan vi tar in dem i sortimentet.

Våra inköp

Det finns otaliga sätt att producera mattor av olika material med lika många egenskaper man måste ha i åtanke. Därför har vi väl pålästa och intresserade inköpare som är experter på att navigera i denna mattdjungel. Vi har alltid olika typer av ytor & golv, färger, texturer, miljöer m.m. i åtanke när de väger fördelar mot nackdelar innan en ny matta intas i vårt sortiment.

Företagsinformation

Mattadirekt Sweden AB
Org. nr 559248-2441
info@mattadirekt.se

Postadress

Mattadirekt.se
Kindgrensgatan 2
554 74 Jönköping